Telefoon doorschakelen

Uw vast of mobiele telefoon doorschakelen?

Uw telefoon doorschakelen is tegenwoordig erg eenvoudig. Met *21 schakel je de telefoon direct door. Als je gebruik maakt van ISDN dan kun je doorschakelen met *210. Ook als u belt via de kabel of VOIP werkt dit in principe hetzelfde.

Hoe werkt het precies?

Toets eerst *21* (of *210*). Toets vervolgens het (mobiele) telefoonnummer waarnaar je wilt doorschakelen. Sluit af met #. Als u nu wordt gebeld dan wordt uw telefoontje doorgeschakeld naar het nummer dat uw heeft ingegeven. Als u de doorschakeling wilt beëindigen dan typt u #21#.

Wat kost het doorschakelen

Het aan- en uitzetten van *21 en *210 is meestal gratis. U betaalt echter wel het bellen van uw telefoonnummer naar het bestemmingsnummer. Daarnaast betaalt u natuurlijk de telefoonservice voor het beantwoorden van de telefoon.

Vertraagd doorschakelen

De meeste telecomproviders bieden ook vertraag doorschakelen aan. Bij *61 vertraagd doorschakelen, wordt elke binnenkomende oproep na ongeveer 5x rinkelen doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer. Zo heeft u zelf nog de mogelijkheid om de telefoon aan te nemen.