Telefoonservice tarieven

Voor de afhandeling van gesprekken, rekent een telefoonservice meestal opstartkosten, abonnementskosten, gesprekskosten en overige kosten zoals bijvoorbeeld voor het versturen van een sms of het doorverbinden van een telefoontje.

Abonnementskosten

De abonnementskosten van telefoonservices zijn enorm verschillend en variëren van 0 tot ca 50 euro per maand. Als er geen kosten worden berekend voor het telefoonservice abonnement, zijn de kosten per gesprek vaak wel hoger. De meeste bedrijven bieden abonnementen aan waarin een aantal gesprekken zijn inbegrepen. De gemiddelde abonnementskosten bedragen 25 euro per maand.

Kosten per gesprek

Ook de telefoonservice tarieven van de kosten per gesprek verschillen enorm. Het goedkoopste telefoonservice tarief per gesprek dat wij konden vinden is 95 cent en het duurste telefoonservice tarief is maar liefst 2,65 euro per gesprek.

Bijkomende kosten

Telefoonservices berekenen vaak wel extra kosten. Voorbeelden zijn kosten voor het doorverbinden van een gesprek, het versturen van een e-mail of SMS. Ook voor langere gesprekken worden soms kosten berekend. Zo kan je achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan.

Telefoonservice tarieven vergelijken

Het meest eenvoudige om telefoonservice tarieven met elkaar te vergelijken, is een bepaald aantal telefoontjes dat je verwacht te laten beantwoorden met bijbehorende diensten zoals doorverbinden en berichten per SMS of e-mail gewoon door te rekenen.
Vul uw gegevens in en ontvang direct 4 verschillende telefoonservice tarieven.