Telefoon doorschakelen naar mobiel?

Tegenwoordig is het bij alle vaste en mobiele telecomproviders vrij eenvoudig om telefoontjes door te schakelen. Het doorschakelen van de telefoon is handig bij afwezigheid, buiten kantoortijden of als u gewoon even niet gestoord wil worden. Telefoontjes kunt u doorschakelen naar een ander vast of mobiel nummer of naar een telefoonservice. Wat zijn de voor- en nadelen?

Doorschakelen naar een mobiele telefoon

Om kosten te besparen kunt u natuurlijk alle telefoontjes doorschakelen naar een mobiele telefoon. Het voordeel is dat u behalve doorverbindkosten geen extra kosten kwijt bent. Het nadeel is echter dat u uw mobiele telefoon niet altijd goed bereikbaar is. In gebouwen met veel staal en beton, is het bereik vaak niet goed. Als u belt met uw mobiele telefoon, kan het volgende gesprek niet worden beantwoord. In beide gevallen bent u dan, zonder dat u dat weet, niet bereikbaar.

Ruis en omgevingsgeluiden

Als uw telefoon is doorgeschakeld en moet een telefoontje beantwoorden op straat of in een andere drukke omgeving, dan leidt dat al snel tot irritatie. U kunt uw beller slecht verstaan en uw relatie hoort allerlei omgevingsgeluiden en krijgt geen goede indruk van u. Als u niet in staat bent, uw telefoon professioneel te beantwoorden dan komt uw organisatie ook niet zo professioneel over.

Telefoon doorschakelen naar telefoonservice

Veel bedrijven gebruiken een telefoonservice voor de opvang van hun telefoontjes. Zij beantwoorden uw telefoon met uw naam en volgen uw telefooninstructies op. Ze kunnen een boodschap aannemen, doorverbinden en soms zelf informatie verstrekken of handelingen uitvoeren. Het nadeel is wel dat de kennis van en relatie met uw bedrijf, beperkt is. De professionaliteit maakt echter veel goed. Uiteraard betaalt u wel voor telefoonservice. Op telefoonservice-vergelijken site vindt u alle informatie over telefoonservice tarieven.

There are no comments yet.

Reply