Secretaressedag 2012

Vandaag is de dag dat veel managers vergeten de secretaresse in het zonnetje te zetten. Oeps. Driekwart van de secretaresses verwacht dit jaar zelfs geen attentie van de baas. Vorig jaar was dat nog 45%. Volgens Unique worden de verwachtingen elk jaar een stuk naar beneden bijgesteld.

Ontstaan Secretaressedag

De nationale Secretaressedag is in 9189 door Management Support Magazine samen met een aantal uitzendbureaus geïntroduceerd. De bedoeling daarbij was de Secretaressedag 1 dag in het jaar in het zonnetje te zetten.

Attenties Secretaressedag

Opvallend is dat amper 8 procent van de secretaresses dit jaar op een attentie durft te rekenen. Enkel secretaresses bestellen zelf hun hun eigen cadeau. Voor dertien procent van de secretaresses is het nog onduidelijk of zij dit jaar een verrassing krijgen. Natuurlijk hopen zij stiekem wel op een attentie van hun werkgever.De meeste bazen kiezen voor het traditionele bloemetje. De secretaresses zelf ontvangen graag een attentie waaruit de persoonlijke interesse van de baas blijkt. En daar worstelen de meeste managers nog het meest mee, want hoe goed kennen zij hun rechterhand eigenlijk?

Een dagje geen telefoon

Waarschijnlijk doet u haar nog het meest plezier met een dage vrijaf. Gewoon even niets en lekker genieten zonder de telefoon te moeten opnemen. En dat kunt u eenvoudig voor haar regelen door een telefoonservice in te schakelen. Via onze website ontvangt u gratis 4 offertes van de beste telefoonservices.

There are no comments yet.

Reply