Telefoonservice meivakantie

Over minder dan 1 week is het zover, dan begint de meivakantie 2013. Alle regio’s hebben in dezelfde periode vakantie namelijk: 27 april t/m 5 mei 2013. Sommige scholen kiezen ervoor 2 weken meivakantie in te roosteren, dat zal dan de week daarop aansluitend zijn.

Nederlanders zoeken massaal de zon op

Het is algemeen de verwachting dat het zeer rustig zal zijn tijdens de meivakantie. Het heeft de afgelopen periode namelijk storm gelopen op de reizen naar de zon. De sombere, koude en vooral lange winter is daar de oorzaak van. En zeg het nou zelf, word het voor jou ook niet eens tijd om er lekker tussen uit te gaan?

Meivakantie in teken van de troonswisseling

Nederlanders die thuis blijven, ontkomen er niet aan: de troonswisseling. Het regent feest- en vrije dagen, er is genoeg te doen. Veel mensen zullen dan ook de vrije dagen gebruiken om een langere aaneensluitende periode vakantie te nemen.

Blijf jij bereikbaar of niet?

Wat zijn jou plannen. Ben jij er ook aan toe, om eens lekker een aantal dagen vrij te nemen? Of durf je dat niet aan omdat je de inkomsten te hard nodig hebt? In dat geval, raden wij jou aan om eens gebruik te maken van een telefoonservice. Een telefoonservice neemt voor jou de telefoon waar. Van elk telefoontje ontvang je een bericht zodat zelf kan bepalen wie je wanneer terugbelt. Klik hier om telefoonservice offertes aan te vragen.

There are no comments yet.

Reply